Langos!


Fick just reda på att langosboden i Grebbestad öppnar nu i påskhelgen. Förbannat onyttig  men himmelskt god!





något annat gott hade vart det här





Ser ni vad det är? Det är Blåmusslor  Jätte gott faktiskt!  Vill att det kan bli sommar NU!












Bedårande vacker




Är hon inte fin min pålla? Skinn på näsan det har hon, men det har ju jag med så det är nog därför vi är som gjorda för varandra ;-)


Vår & Sommar


Något av dom mest självklaraste vårtecknen är när man börjar se båtar ute på vägarna! Har sett flera stycken båtsläp på bara några dagar.

Tänk att vi har dom allra finaste och ljusaste tiderna framför oss och äntligen har man lagt vintern bakom sig.Kan riktigt känna doften av tång och höra vågorna klucka in mot klippväggen.
Det är livet när det är som allra bäst!

Något som kanske inte är fullt lika ljuvligt är väll doften av blöt hund..  men dom skall ju få njuta av sommaren dom med. Jag är väldigt glad för att dom älskar vatten för fy så trist de hade vart om dom inte liksom jag älskade havet.

Jag längtar efter dom typiska situationerna som hör sommaren till som te x känna glödhet sand under fötterna,att tillbringa en rolig sommarnatt på en ö tillsammans med goda vänner samt lite gott att äta och dricka förstås. Bli vaggad till söms av vågornas gung, att se en fet fiskmås stå och smaska på en sleten mosbricka på smögen bryggan en tidig sommarmorgon  som någon full och glad semesterfirare "snällt" lämnat efter sig.


Något som jag inte lägntar efter är dom där otäcka knallgröna odjuren vårtbitare eller vad dom heter? Stora som kaniner! Dom är nog det absolut äckligaste jag sett.. och att dom är ilsket knallgröna gör ju dom inte direkt mindre äckliga. 

Ett annat sommartecken är när det går folk mitt i gatan när man försöker ta sig fram med bilen någonstans
te x badholmarna,  varför går folk mitt i vägen? Antagligen för att dom tror dom äger den...

och dom har absolut inte tro mig absolut INTE  en tanke på att gå in till kanten. När Sådana situationer uppenbarar sig då VET man att då är det minsann sommar!

Nu är det snart dags att göra i ording båten för ännu en händelserik sommarsäsong, hade vart prima att få den sjösatt inom en rimlig tid.














































 


RSS 2.0