Fredag!

Äntligen Fredag :-)  Idag kommer Theresia hit, skall bli så kul att få träffa henne igen! Längesedan nu, så vi har en heel del att prata om!  Skall nog ta en sväng med hästarna också ;-)
Just nu är det krig i min mun, ja har skit ont i munnen och det verkar som om det är min visdomstand som spökar :-/
Jag drar mig in i det sista för att gå till tandläkaren, inte för att jag har någon tandläkarskräck , men som bekant så brukar ju visdomständer sitta så in i ....
Så att dra ut någon sådan finns inte med i mina planer. Särskilt inte med min hårdhänta tandläkare! Riktigt Rivig är hon! Skall man vara det när man jobbar inom vården?
Hursomhellst så  är hon duktig för övrigt.  Hon fixade mina tänder jättebra efter att ja voltade av vägen för snart 4 år sedan.
Det var hur mycket sprickor som hellst i dom, såg ut som ett spindelnätmönster. Så det känns helt enkelt bäst att fortsätta gå till henne trots allt. Men aldrig att ja tänker henne låta sig ge sig på min onda tand i dagsläget, nej tack!
I morgon Lördag så kommer Hans,Astrid och Anne hit, då blir det fart!
Nu får ja ut till Pållarna som vill ha frukost!
Fridens!

För tidigt med snö

Fy vad tråkigt att snön kom så tidigt.  Verkligen en besvikelse. Tänk om den är här för att stanna fram till April?  Snö kan va mysigt i lagom mängd.  Men nu va de väl tidigt.
Här är en annan som inte heller trivs i nuvarande vinterlandskapet
Den där minen säger väll allt?

En tillbakablick

Fick syn på just denna bilden av alla bilder jag har! Det är många roliga tankar och roliga minnen som förknippas med just denna bål ;-)  För er som inte var med så var detta bålen som som serverades på en rolig inflyttningsfest i min gamla lägenhet i Kville.
Det här är minuterna innan jag hjälpte Anne in i tvättmaskinen, men som ni ser på hennes min så är hon mycket skeptisk till förslaget ;-)

Tillbaks! Efter ett låååångt uppehåll

Just nu håller jag på med ett nytt projekt och det är nämligen inkörning av vår Nordiskorsning.
Vi har hållt på i ca 4 veckor sammanlagt och det går jättebra! Just nu håller vi på med ett moment som innebär att att vi drar ett bildäck längs marken framför, brevid, bakom flisan utan att fästa fast det.
Jag har haft turen att hitta en jätte bra person via nätet som kommer med mycket bra tips på övningar mm :-)
just nu tränar vi  framför och brevid än sålänge då hon fortfarande tycker att ljudet från däcket fortfarande är ganska läskigt ;-)
Detta med inkörning är helt nytt för mig, jag som mest sysslat med ridning  i hela mitt gångna liv. Så det skall bli både spännande och roligt att försöka genomföra något nytt.
Gäller bara att undvika misstag så att inga negativa spår sätts i hästen.  Vid min sida har jag min lilla hjälpbreda Astrid som är vår lilla hästtjej som ställer upp så ofta hon kan. Tusen tack för det!
Flisan i trädgården
Under utbildning
Astrid på Felicia

RSS 2.0